מתכוני הסתיו הגרמניים המסורתיים - Sauerbraten, schweinshaxe וכו'.
אחת ממנות הסתיו הפופולריות ביותר בגרמניה היא sauerbraten, צלי בקר מסורתי כבוש בתערובת של חומץ ותבלינים. החמימות של המרינדה בשילוב עם הטעמים העשירים של בשר הבקר הופכים את המנה הזו לבבית וטעימה. מתכון גרמני קלאסי נוסף בחודשי הסתיו הוא schweinshaxe, ציר חזיר צלוי שמתבשל באיטיות עד שהוא רך במזלג.
מנה זו מוגשת בדרך כלל עם כופתאות תפוחי אדמה וכרוב כבוש לחגיגה בווארית אותנטית. מתכונים מסורתיים אחרים כוללים גולאש, קנודל (כופתאות) ו-spätzle (אטריות). לקינוח, נסו שטרודל תפוחים או לבקוכן (ג'ינג'ר).
טיפים ליצירת מתכוני הסתיו הגרמניים שלך
בעת יצירת מתכונים גרמניים משלך, הדבר החשוב ביותר שיש לזכור הוא שאתה צריך להשתמש במרכיבים הטריים ביותר האפשריים. לא רק שימוש במרכיבים טריים יביא למנה בעלת טעם טוב יותר, אלא הוא גם יבטיח שתקבל מהם את כל היתרונות הבריאותיים והערך התזונתי. בנוסף, אם יש לך גישה לחנות מכולת אתנית, הקפד לבדוק את זה עבור מרכיבים מיוחדים כמו בייקון מעושן או תערובת ספצלה. כשזה מגיע לטכניקות בישול למתכונים גרמניים, אל תפחדו להתנסות.
לדוגמה, נסה לצלות ירקות עם זיגוג מתוק או להוסיף מעט עשבי תיבול טריים למתכון מסורתי. ואל תשכחו את הפרזנטציה - אוכל גרמני מוגש לעתים קרובות עם תוספת של חמוצים וחרדל, כמו גם לחמניות פריכות. לבסוף, אל תשכח את הבירה! סטיין מלא בבירה גרמנית קרה הוא הליווי המושלם לכל ארוחה בווארית.