מתכוני קינוח הסתיו הטובים ביותר הכוללים תפוחים, אגסים ודלעת

הסתיו הוא הזמן המושלם להתפנק עם קינוחים טעימים ומנחמים. מאמר זה כולל את מתכוני קינוחי הסתיו הטובים ביותר הכוללים תפוחים, אגסים ודלעת. נסה להכין עוגת תפוחים, סנדלר אגסים או עוגת דלעת לקבלת פינוק נעים וטעים!

כשהקיץ מגיע לסיומו והטמפרטורות מתקררות, הגיע הזמן להתחיל לחשוב על כל קינוחי הסתיו הטעימים שאפשר להכין. תפוחים, אגסים ודלעת הם שלושה מהמרכיבים הפופולריים ביותר המשמשים בקינוחי הסתיו. מרכיבים אלה לא רק טעימים, אלא הם גם מציעים מגוון יתרונות בריאותיים. תפוחים הם מקור מצוין לסיבים תזונתיים ולנוגדי חמצון, בעוד שאגסים משלימים את המאמר הם מקור טוב לויטמין C ואשלגן. דלעת עמוסה בוויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון. במאמר זה, נסתכל על כמה ממתכוני קינוחי הסתיו הטובים ביותר הכוללים תפוחים, אגסים ודלעת. אנחנו נחקור מתכונים של פאי תפוחים, פריך תפוחים, קראמבל תפוחים, סנדלר אגסים, פריך אגסים, אגסים עלומים, פאי דלעת, עוגת דלעת ולחם דלעת. נתחיל עם כמה מתכונים הכוללים תפוחים. פאי תפוחים פאי תפוחים הוא קינוח סתיו קלאסי שבטוח ישמח.

כדי להכין עוגת תפוחים, תזדקק לקרום, מילוי ותוספת.

עבור הקרום, תזדקק ל-3 כוסות קמח לכל מטרה, 1 כפית מלח, 1 כפית סוכר, 1 כוס חמאה קרה ללא מלח חתוכה לקוביות קטנות ו-6-8 כפות מים קרים.

למילוי תצטרכו 8 כוסות תפוחים קלופים ופרוסים, 1/4 כוס קמח לכל מטרה, 1/2 כפית קינמון טחון, 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון, 1/4 כוס סוכר לבן, ו-1/4 כוס סוכר חום ארוז.

לציפוי תזדקקו ל-3 כפות קמח לכל מטרה, 1/4 כוס סוכר לבן, 1/4 כוס סוכר חום ארוז ו-1/2 כוס חמאה קרה ללא מלח חתוכה לקוביות קטנות. פריך תפוחים פריך תפוח הוא קינוח טעים וקל להכנה המושלם לסתיו.

כדי להכין פריך תפוחים, תזדקק לקרום, מילוי ותוספת. עבור הקרום, תזדקק ל-3 כוסות קמח לכל מטרה, 1 כפית מלח, 1 כפית סוכר, 1 כוס חמאה קרה ללא מלח חתוכה לקוביות קטנות ו-6-8 כפות מים קרים.

למילוי תצטרכו 8 כוסות תפוחים קלופים ופרוסים, 1/4 כוס קמח לכל מטרה, 1/2 כפית קינמון טחון, 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון, 1/4 כוס סוכר לבן, ו-1/4 כוס סוכר חום ארוז.

לציפוי תצטרכו 1 כוס שיבולת שועל מגולגלת, 1 כוס סוכר חום ארוז, 1/2 כוס קמח לכל מטרה, 1/2 כפית קינמון טחון, 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון, 1/2 כוס חמאה קרה, ללא מלח חתוכה לקוביות קטנות, ו-1/2 כוס קצוץ להמשיך לכתוב את המאמר אגוזי פקאן או אגוזי מלך (לא חובה). קראמבל תפוחים קראמבל תפוחים הוא קינוח פשוט, אך טעים, המושלם לסתיו.

כדי להכין קרמבל תפוחים, תזדקק לקרום, מילוי ותוספת.

עבור הקרום, תזדקק ל-3 כוסות קמח לכל מטרה, 1 כפית מלח, 1 כפית סוכר, 1 כוס חמאה קרה ללא מלח חתוכה לקוביות קטנות ו-6-8 כפות מים קרים.

למילוי תצטרכו 8 כוסות תפוחים קלופים ופרוסים, 1/4 כוס קמח לכל מטרה, 1/2 כפית קינמון טחון, 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון, 1/4 כוס סוכר לבן, ו-1/4 כוס סוכר חום ארוז.

לציפוי, תזדקק לכוס אחת של קמח לכל מטרה, 1 כוס סוכר חום ארוז, 1/2 כפית קינמון טחון, 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון ו-1/2 כוס חמאה קרה ללא מלח חתוכה. לקוביות קטנות. עכשיו בואו נסתכל על כמה מתכונים הכוללים אגסים. סנדלר אגס סנדלר אגס הוא קינוח סתיו טעים ומנחם שבטוח ישמח.

כדי להפוך אגס לסיים את הסנדלר, תצטרך קרום, מילוי ותוספת. עבור הקרום, תזדקק ל-3 כוסות קמח לכל מטרה, 1 כפית מלח, 1 כפית סוכר, 1 כוס חמאה קרה ללא מלח חתוכה לקוביות קטנות ו-6-8 כפות מים קרים.

למילוי תצטרכו 8 כוסות אגסים קלופים ופרוסים, 1/4 כוס קמח לכל מטרה, 1/2 כפית קינמון טחון, 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון, 1/4 כוס סוכר לבן, ו-1/4 כוס סוכר חום ארוז. לציפוי תצטרכו 1 כוס קמח לכל מטרה, 1 כוס סוכר חום ארוז, 1/2 כפית קינמון טחון, 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון, 1/2 כוס חמאה קרה ללא מלח חתוכה קוביות קטנות, ו-1/2 כוס אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים (לא חובה). פריך אגס פריך אגס הוא קינוח טעים וקל להכנה המושלם לסתיו.

כדי להכין פריך אגס, תזדקק לקרום, מילוי ותוספת. עבור הקרום, תזדקק ל-3 כוסות קמח לכל מטרה, 1 כפית מלח המשך לכתוב את המאמר, 1 כפית סוכר, 1 כוס חמאה קרה ללא מלח חתוכה לקוביות קטנות ו-6-8 כפות מים קרים. .

למילוי תצטרכו 8 כוסות אגסים קלופים ופרוסים, 1/4 כוס קמח לכל מטרה, 1/2 כפית קינמון טחון, 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון, 1/4 כוס סוכר לבן, ו-1/4 כוס סוכר חום ארוז. לציפוי תצטרכו 1 כוס שיבולת שועל מגולגלת, 1 כוס סוכר חום ארוז, 1/2 כוס קמח לכל מטרה, 1/2 כפית קינמון טחון, 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון, 1/2 כוס חמאה קרה ללא מלח חתוכה לקטנים קוביות, ו-1/2 כוס אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים (לא חובה). אגסים עלומים אגסים עלומים הם קינוח סתיו טעים וקל להכנה.

כדי להכין אגסים עלומים, תזדקק ל-4 אגסים בשלים, 2 כוסות מיץ תפוחים, 2 כוסות מים, 1/4 כוס סוכר חום, 1 כפית קינמון טחון וכפית אחת של תמצית וניל. קולפים את האגסים וחותכים אותם לפרוסות.

בסיר גדול על אש בינונית מערבבים את מיץ התפוחים, המים, הסוכר החום, הקינמון והוניל. מוסיפים את חתיכות האגסים ומביאים את התערובת לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם. מבשלים 10-15 דקות, או עד שהאגסים רכים. מגישים חם או צונן עם כף קצפת או גלידת וניל. לבסוף, בואו נסתכל על כמה מתכונים הכוללים דלעת. פאי דלעת פאי דלעת הוא קינוח סתיו קלאסי שבטוח ישמח.

כדי להכין פאי דלעת, תזדקק לקרום, מילוי וציפוי. עבור הקרום, תזדקק ל-3 כוסות קמח לכל מטרה, 1 כפית מלח, 1 כפית סוכר, 1 כוס חמאה קרה ללא מלח חתוכה לקוביות קטנות ו-6-8 כפות מים קרים.

למילוי, תצטרך 1 (15 אונקיות) מחית דלעת, 1 (14 אונקיות) קופסת חלב מרוכז ממותק, 2 ביצים גדולות, 1 כפית קינמון טחון, 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון, 1 /2 כפית ג'ינג'ר טחון, ו-1/4 כפית ציפורן טחון. לציפוי, תזדקק ל-3 כפות קמח לכל מטרה, 1/ המשך לכתוב את המאמר 4 כוס סוכר לבן, 1/4 כוס סוכר חום ארוז ו-1/2 כוס חמאה קרה ללא מלח חתוכה לקטנות קוביות. עוגת דלעת עוגת דלעת היא קינוח סתיו טעים וקל להכנה.

להכנת עוגת דלעת תצטרכו 2 כוסות קמח לכל מטרה, 1 כפית סודה לשתייה, 1 כפית אבקת אפייה, 1/2 כפית מלח, 1 כפית קינמון טחון, 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון. , 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון, 1/4 כפית ציפורן טחון, 1/2 כוס שמן צמחי, 1/2 כוס סוכר חום ארוז, 1/2 כוס סוכר לבן, 2 ביצים גדולות, 1 כוס שימורים מחית דלעת, 1/2 כוס רסק תפוחים, וכפית אחת של תמצית וניל. מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.

בקערה גדולה, טורפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, המלח, הקינמון, אגוז המוסקט, הג'ינג'ר והציפורן. לסיים את המאמר בקערה נפרדת, טורפים יחד את השמן, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הביצים, רסק דלעת, רסק תפוחים ותמצית וניל. מוסיפים את החומרים הרטובים לייבוש ומערבבים רק עד לאיחוד. יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים 30-35 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי. מצננים לפני ההגשה. לחם דלעת לחם דלעת הוא קינוח סתיו טעים ומנחם.

להכנת לחם דלעת תצטרכו 2 כוסות קמח לכל מטרה, 1 כפית סודה לשתייה, 1 כפית אבקת אפייה, 1/2 כפית מלח, 1 כפית קינמון טחון, 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון. , 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון, 1/4 כפית ציפורן טחון, 1/2 כוס שמן צמחי, 1/2 כוס סוכר חום ארוז, 1/2 כוס סוכר לבן, 2 ביצים גדולות, 1 כוס שימורים מחית דלעת, וכפית אחת של תמצית וניל. מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית כיכר 9x5 אינץ'.

בקערה גדולה, טורפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, המלח, הקינמון, אגוז המוסקט, הג'ינג'ר והציפורן. בקערה נפרדת, טורפים יחד את השמן, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הביצים, מחית הדלעת ותמצית הווניל.

מוסיפים את החומרים הרטובים לייבוש ומערבבים רק עד לאיחוד. יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים 50-55 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי. מצננים לפני ההגשה. הסתיו הוא הזמן המושלם להתפנק עם קינוחים טעימים ומנחמים. תפוחים, אגסים ודלעת הם חלק מהמרכיבים הפופולריים ביותר המשמשים בקינוחי הסתיו והם מציעים מגוון יתרונות בריאותיים. אנו מקווים שמאמר זה נתן לכם כמה רעיונות טעימים לקינוחי הסתיו הכוללים תפוחים, אגסים ודלעת. בין אם אתה מכין עוגת תפוחים, סנדלר אגסים או עוגת דלעת, הקינוחים האלה בטוח ישביעו את השן המתוקה שלך.